Adsense-top

Хитът от по-миналото лято "Дим да ме няма" в изпълнение на Б. Борисов! Човекът се покри, като мишка когато усети, че може да има предсрочни избори

Замириса на предсрочни избори и Борисов е по-уплашен от всякога.
Исканият вот на недоверие е атака с неговите камъни по неговата глава.
След като дълго тръби, че е преборил корупцита, се оказа, че не само не я бори, ами и пречи да се създаде работещ орган за борба с нея.
Топката продължава да се прехвърля кой да води бащината дружина и по-точно кой да назначи председателя на прослувутата антикорупционна  комисия.
Румен Радев иска да я вземе под опеката си, но не му дават.  Защото борбата била приоритет на ГЕРБ. А какъв е приоритетът на партията, всички го знаем – кражбите и далаверите.
Защо наистина за тази комисия се изказаха толкова хора, води се такава битка,  а никой не я назначи? Много просто. Без нея се краде по-лесно. Управляващите се правят на слепи и глухи за искането на народа кражбите да спрат. Не чуват и директивите на  ЕС, че у нас се граби най-много и това трябва да спре, иначе ще си стоим на опашката по всички показатели.
Това каза и депутатът от БСП Жельо Бойчев, че ГЕРБ се е провалила в борбата с корупцията и трябва да си ходи. Народът иска да да живее в правова държава, в която крадците отиват в затвора, а не стоят в топли управленчески кресла, но докато ГЕРБ е на власт, това няма как да се случи.
Нито един корумпиран не е осъден. Напротив. Лъсват далавера след далавера, а управляващите  замазват и продължават да крадат. На това трябва да се сложи край и затова БСП и ДПС искат вот на недоверие и оставка на правителството, което за пореден път измами България.
От своя страна ГЕРБ размахват европредседателството ни като меч и щит и твърдят, че опозицията искала да дестабилизира страната точно в този момент, за да ни изложи пред ЕС. Надигат се гласове на всякакви политици и псевдополитици, социолози, политолози и даже шамани с призив – дайте да изкараме председателството, дайте да се представим пред хората и да не се излагаме, да си покажем фалшивите усмивки, а не голите задници, пък после да си оправяме бакиите вътрешно.
Впрегнати в битката са дуловски принцеси, асфалтови далавераджийки, щатни математици, професори, бивши агенти на ДС и всякакъв медиен слугинаж. Опозицията се изкарва от черна по-черна, управляващите се славят като светци и великомъченици и по сайтове и телевизии се водят епични битки, леят се лъжа след лъжа с една единствена цел – ГЕРБ да си остане във властта и да управлява доживотно.
А Борисов  – докато му омръзнем.
Но този път самият народ не иска това да продължава.
Всички онеправдани са вдигнали мерника на Бащицата и свитата му и да го изхвърлят от политиката.
В момента Бай Суджук се е снишил и е наредил на приближените си да му вършат мръсната работа.
Цветан Цветанов обаче я свърши като кучето на нивата. Той дотолкова изнагля, че заяви – и да свалят Борисов от власт, ще направим предсрочни избори и пак ще спечелим.
Пак ли същия сценарий?
Пак ли с мъртвите души в списъците?
На народа му писна, Господин шест апартамента!
Народът не иска да печелите.
Не иска и да губите.
Просто иска да ви няма!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net, заглвието е редактирано от ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...