Adsense-top

Българските пенсионери имат най-висок стандарт в Европа, защото тук цените са по-ниски!

 
Не смятам, че има притеснения относно коледните добавки на пенсионерите и доходите им.
Още от както сме дошли на власт лятото на 2009 обещахме, че ще работим за подобряването на доходите на хората и жизненият стандарт на живот в цялата страна. За почти 9 години работа мисля, че направихме доста и ефекта сами го виждате, само сравнете средният стандарт на живот през 2009 година и стандарта на живот към днешна, определено имаме напредък, разбира се допусхнаме и грешки, но кой не греши?
Само този, който не работи.
Все пак не можем да мигнем с око и хоп пенсиите да станат 3000 евро.
Има и още нещо и това е, че не е важен дохода, а покупателанта му способност и смятам, че в това отношение българските пенсионери имат един от най-високите стандарти на живот в Европа, тъй като у нас цените са стоките са доста по-ниски от тези в Западна Европа това е напълно нормално.

Източник: НовостиБГ

14 коментара:

 1. ТИКВЕНСКИ КОМЕНТАР -МУТРЕНСКО БИНОМНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ !

  ОтговорИзтриване
 2. Защо не станещ пенсионер с размер на пенсия под 500 лв, че да видиш какво е са бъдеш пенсионер в БЪлгария-;

  ОтговорИзтриване
 3. Така е, вземат по 2 допълнителни пенсии всяка година, ходят безплатно по 20 дена на санаториум, ползват безплатни медицински услуги... както това се прави във всички западни държави...

  ОтговорИзтриване
 4. Ееее ,това исказване на Бко е върха на сладоледа.Много обиди станаха за пенсионерите.То не беше Лиляна , не беше Горанов , Нено ,сега Боко.

  ОтговорИзтриване
 5. След като плачат за повече трябва да се намери начин да им се даде. Всички пенсионери дават една четвърт от това което получават за лекарства.АМИ СМЕТКИ , ХРАНА , ОБУВКИ ,ДРЕХИ

  ОтговорИзтриване
 6. ТОВА МУ СЕ КАЗВА ЦИНИЗЪМ И ПОДИГРАВКА. ПРИ 43Г СТАЖ ПОЛУЧАВАМ 321ЛВ ЕЛА ЖИВЕЙ ТИ А НЕ В ПАЛАТ В АМЕРИКА

  ОтговорИзтриване
 7. Милион и половина пенсионери в България са дори под границата на геноцида с по 200 лева пенсии.Обаче ! Има и голяма част от дърти реститути,рентиери на имоти и земи,както и огромна част пенсионирани полицаи,военни и вскякакви висши държавни хрантутници които вземат по 930 лева пенсия и живеят като вампири.Много от тях дори не напускат работа и след пенсионирането си,понеже работата им е свързана само със седене и не ги уморява и амортизира.Това са плужеците и паразитите на България

  ОтговорИзтриване
 8. 80% от коментиралите гласуват за ГЕРБ а сега плачете като К...и,още много ще плачете докато не се изправите срещу диктатурата на г-н Борисов а до тогава му пожелавам всичко най..!

  ОтговорИзтриване
 9. Уважаеми управляващи и Вие г-н Борисов, като са ниски цените в България, защо си увеличавате непрекъснато заплатите? Защо не поживеете 1 година или дори 1 месец с минимална заплата или с минимална пенсия? Може би тогава ще разберете колко е "висок" стандарта не само на пенсионерите, а на всички работещи в тази страна.А и не ви е срам да говорите!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Тиквеният премиер знае много добре. Направи напук.

   Изтриване
 10. Жива подигравка с всички нас.Ходя в чужбина и знам цените на стоките и заплащането там.Хиляди клетви съм им сложила едничка да ги стигне Амин !

  ОтговорИзтриване
 11. М,да.Моята леля взема 200 лева пенсия,която и стига за отопление(спи с дрехите втора употреба),нарежда се за стар хляб на половин цена,който го продават за кучета и други животни,купува си по 100 грама от онова "имитация на сирене" за седмица,чай си прави от изсушен преди това липов цвят-без захар защото има диабет,купува си евтини карантии и кокали за супичка,а иначе има 35 години трудов стаж.Нейният труд е в джоба на комунистите-приватизатори,които обезкостим България и народа.

  ОтговорИзтриване
 12. Гъдел нюз,защо изтриване коментари,в които засягат кражбите на номенклатури на БКП-БСП?

  ОтговорИзтриване
 13. мелниците на Бог мелят бавно, но изключително ситно. дано и вас смелят мнооого бавно и много на ситно. циници!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...