Adsense-top

Евгени Дайнов: ГЕРБ искат да опраскат няколко души с промяна в Конституцията

Не е важно да си начетен и образован, а да си силен. Обществата трябва да направят всичко възможно, за да спрат това. Това каза политологът Евгени Дайнов по БТВ.
Два насилствени момента има в нашата революция. Хората като излязат на протест се самоорганизират така, че да няма насилие. Полицаите ги няма никакви. Чаушеску  го разстреляха пред камера. Тук нямаше такива неща. Югославяните като влязоха в спирала на насилие, се разпаднаха. Сирия като влезе в насилието, видяхте какво става.
 Преходите в Източна Европа се свличат към диктатура. Свличането към авторитарен начин на живот е световен проблем. Революцията е една. Орбан  идваше преди да се учи на демокрация. Не му хареса много. Нашите проблеми са вариант на световните проблеми. Нашата демокрация е закрита на ниво законодателство, което гласуваха това лято. Тримата корпулентни ги е страх да го приложат. Слава Богу.
 Има затишие между две бури. На хората не им мирише на политическа криза. Когато започнат брожения, ще започнат промени. Сега хората не са надушили, че периодът не е мирен. БСП  нямат възможност за стратегическо надмощие. Заканата за промяна в Конституцията  има два пласта -да се доунищожат остатъците от СДС . Да се каже, че по времето на Иван се крадеше. Другата цел е да се ударят двама души- Иво Прокопиев  и Корнелия  Нинова. Искат да се опраскат  няколко души.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...