Adsense-top

Подавам оставка, ако народът се вдигне, изгони Бойко и докаже, че не е...

Оставката на всеки политик е в джоба му. Готов съм да подам моята, ако се докаже, че съм казал нещо невярно. Например ако народът се вдигне гневен, изгони Шайката и така докаже, че не е съставен от "дебили", то моята оставка става съвсем актуална.
Това коментира депутатът проф.Иво Христов, който в последните дни се превърна в спасителна сламка за ГЕРБ, почти задушени от скандали за роднинства и кражби във властта.
Професорът съвсем правилно посочва, че не е редно да бъде гонен от парламента, ако се окаже, че е казал истината. Ако народът продължава да търпи тези очевидни паразити, които безкрайно и нагло го грабят, ако не прави нищо, то това не е ли дебилизъм?
Ако обаче Мутрата и Шайката му бъдат изгонени, тогава съвсе определено, заедно с тях трябва да си иде и онзи, който е подценил и унизил собствения си народ.
Припомняме, че на 11 септември имаше национален протест срещу покварата в политиката и за прочистване на България. На него дойдоха между 300 и 400 човека, а Цветан Цветанов грееше при Цветанка Ризова като гледаше репортажите.
Очевидно 400 души твърдо не са "дебили". Но спрямо 7,3 милиона, това са 0,005%.

Г.Н.

3 коментара:

 1. Много ми се иска професора да не е прав и българският народ да се вземе в ръце и да прати всички гербаджии там където им е мястото,нооо няма да стане, защото българския народ спи дълбок сън и сънува рая,говори много,а когато дойде време за действие се крие в миша дупка,казва че е умен,мъдър,работлив..., защото никога не е заставал до такъв.

  ОтговорИзтриване
 2. Ами, ТЕ , умните хора си казват истината. Та нима Петко Славейков не го каза преди време : "Не сме народ, не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша...", 1875 г.,
  Нима Ботев:"
  О, налейте! Ще да пия!
  На душа ми да олекне,
  чувства трезви да убия,
  ръка мъжка да омекне!

  Ще да пия на пук врагу,
  на пук и вам, патриоти,
  аз вече нямам мило, драго,
  а вий... вий сте идиоти!",
  Истина е, такива сме... Щом търпим...?!

  ОтговорИзтриване
 3. Че е търпелив народа е вярно,след като изтърпя 45 години комунистическа гавра и още четвърт век "Комунистически капитализъм",управляван пак от комунистически мафиоти.Ми,върнете Жан,Сергей,Р.Овч и много други олигарси.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...