Adsense-top

Бойко заряза президента на Швейцария, и отиде да рита мачле... гостът в недоумение чака...

Премиерът Бойко Борисов днес намери време въпреки срещите си с вицепремиера на Македония и президента на Швейцария, за да поиграе мач. Абсурдното е, че е ходил да рита, точно по времето, в което е трябвало да се срещне с лидерката на най-богатата и бързо развиваща се държава в Европа - Дорис Лойкхард.
Дамата се е наложило да го чака и са задавани въпроси на протокола, които нашите чиновници са се чудели какво да отговарят. Нямало просто как да кажат, че премиерът спортува срещу ветераните на "Левски".
През това време, докато държавните дела бяха на автопилот, той изпусна дузпа в победния мач на отбора си, известен като "Бистришките тигри", срещу ветераните на "Левски".
Премиерът не съобщи за събитието на профила си във "Фейсбук", където обикновено осведомява гражданите за успехите си.
В ранния следобед двата футболни "гранда" се срещнаха на стадиона в Бистрица. "Тигрите", без изненади, биха "Левски", воден от Боримиров, Гонзо, Дончо Донев и др. млади ветерани, с резултат 2:0. Изненади няма, защото последната такава с професионалист, не разбрал, че трябва да пусне на премиера, беше с Борис Бекер. Той го размаза на тенис и не разбираше защо онзи се ядоса. От тогава насам, винаги има добри инструкции и всички знаят, че премиерът трябва да бие.
Борисов в драматичен момент изпълни дузпа. Вратарят на "Левски" Йордан Господинов, който наскоро прекрати професионалната си кариера, не помръдна, за да не вземе случайно да хване топката. Но Бойко от цялата врата нацели точно него и не можа да стане голмайстор.

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...