Adsense-top

ДПС се включи брутално в спасяването на властта и на модела "Бойко-Пеевски"...

 
ДПС демонстративно тръгна на курс към смяна на властта, предава Нова тв. На първото си заседание след парламентарните избори централният съвет на Движението си постави за цел – „с всички средства да води политика за демонтаж на коалицията с националистическите партии”.
С това на практика от ДПС обявиха и че ще подкрепят инициирания от БСП вот на недоверие срещу правителството.
В отговор на появилите се информации за влошеното здравословно състояние на почетния председател Ахмед Доган, от партията увериха, че вчера са имали над 4 часа съвместно заседание с него и той е в цветущо здраве, припомня Нова тв.
ДПС обаче доста добре знае за лошия си имидж и умело го използва, за да помага на приятелите си. На изборите през 2009 г. Доган дни преди вота се изцепи за "порциите във властта" и донесе огромна победа на ГЕРБ, въпреки че 3 седмици преди това реално Бойко имаше по-малко гласове от управляващата Тройна коалиция на Евроизборите.
После на президентските избори през 2011 се появи между двата тура с "целувчицата дето му дължали" и така уби Ивайло Калфин, който загуби с 48 на 52% срещу недоразумението Плевнелиев.
Сега ДПС отново се появяват като враг на ГЕРБ, точно когато правителството се клати чудовищно.
Целта е ясна - да се спаси кабинетът, а с него и моделът "Бойко-Пеевски"...

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...