Adsense-top

ГЕРБ изгони Корнелия, след като поиска Бойко да си обяви дилърите на дрога в Парламента...

Корнелия Нинова бе отстранена с наказание за 1 заседание, а Антон Кутев за 2, след като нарко-скандал изригна в пленарната зала.
БСП поиска Бойко Борисов да дойде и да обясни кои са наркотрафикантите в Народното събрание, което той анонсира преди няколко дни.
Председателят на парламента Димитър Главчев, който повече прилича на фелдфебел, отколкото на пръв сред депутатите, реши че Корнелия обижда парламента. Защо тя го обижда, докато цитира премиера, така и не стана ясно.
Но червената лидерка получи червен картон за 1 заседание, а станалият да я защити Антон Кутев - за 2.
Корнелия отказа да напусне, и тъй като квесторите очевидно отказаха на фелдфебела да упражнят насилие над жена, безсилен той даде 10 минути почивка.
За парламента има сигурно доказани 2 факта. Първият е, че част от депутатите действително взимат наркотици. А вторията е, че целият наркотрафик в държавата в момента се контролира от Бойко Борисов, който съчетава държавна с мафиотска власт.
Така вероятно гневът на фелдфебела идва от това, че БСП са поискали Бойко да си разкрие кой му е дилърът в парламента, което би навредило на бизнеса.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...