Adsense-top

САЩ събират био-материал от всички етноси в Русия... генетично програмирано биологично оръжие?

По време на заседание на Съвета по сигурността на Русия, президентът Путин съобщи, че лица с неясни мотиви, събират генетичен материал от населението на Русия.
"Събират от всички народности и етноси. За какво ли им е?", попита Путин.
Малко по-късно, като ужилени подскочиха от... Пентагона. Американското военно ведомство. Защо те се оказаха засегнатите, нали пробите се взимат от разни НПО, все с благотворителна цел?
Та Пентагонът обясни, че се изследвали биомаркери, свързани с травми на опорно-двигателния апарат.
Разбира се, на всеки е ясно, че не е работа на военните да се занимават с подобни изследвания, а и ако те се правят, трябва да станат в сътрудничество с научните институти на съответната страна. А не чрез неолиберални фондации и сдружения с неясно финансиране.
Най-вероятно става дума за събиране на генетичен материал, с цел разработване на т.нар. "генетично програмирано биологично оръжие". Т.е. вируси или бактерии, които засягат само хора с определен ген. Така можеш да изтребиш цели нации, като след това самите вируси няма да са опасни за твоите си хора.
Путин обаче обяви "Населението да не се страхува. Те правят каквото правят, а ние правим каквото трябва да направим". Тези думи би следвало да значат, че Русия също е събрала генетичен материал от американци, и ако се появи странна "чума", която поразява само руснаци, то скоро след това ще се появи и "холера", която поразява само американци.
Подобен метод на сплашване е ползван през Втората световна война. Хитлер е възпрян да ползва химически оръжия, под заплахата, че и Русия има такива и също ще ги използва. Така, за разлика от Първата война, във Втората химия не е ползвана.
Генетично-програмираните бактерии и вируси са най-опасни за народи с висока степен на затвореност и еднородност на гена - например поляци, шведи, основните руснаци. Повечето от тях са руси и си приличат, нали сте виждали.
За българи и сърби например, не са толкова опасни, защото тук има голяма смесица на гени. Така не може да се изолира ген, който е уникален само за този народ, и да бъде поразен. Освен това, науката твърди, че смесените гени са "по-здрави като цяло", което ги прави по-устойчиви на всякакви атаки.
САЩ също не са много уязвими, защото са страна на мигранти, където са се събрали какви ли не, съответно трудно може да си изолира доминиращ ген. Това им дава известно предимство пред Русия. Бялото англо-саксонско население обаче е относително еднородно и то е уязвимо.
А дали САЩ действително замислят геноцид срещу Русия, нека се надяваме че Путин знае какво върши...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...