Adsense-top

82 турски танка, дошли на "учение" у нас, отказват да напуснат! Окупация на Тополовград и Родопите... Бойко мълчи...

82 танка „Алтай“ и малко над 800 войници и офицери на турската армия са били у нас на традиционно военно учение между Тополовград и река „Каменна река“.
Учението трябваше да продължи 9 дни, но вече 4 дни след края му, турските войски не искат да си тръгнат.
В петък бяха подканени да си ходят със заповед на министър Каракачанов, но отговорът от ген. А. Сюлейманоглу, че чака заповед от преките си ръководители от Турция.
От Външно министерство поеха ангажимент да се свържат с централата на НАТО за решение на проблема, но от там получиха отговор да се обърнат към регионалния щабен център, който се намира в Истанбул – Турция.
Това означава, че в момента сме в състояние, в което изискваме от Турските представители в НАТО да принудят турската държава да изтегли армейските си части от територията на България.
Така чуждата армия все още е дислоцирана на територията на България и докато обществото се интересува от повишаване цените на хранителните продукти, България се намира в центъра на международна политическа криза.

Източник:
http://www.kombg.com/archives/85 

11 коментара:

 1. Защо ли не се учудвам???? Нормално състояние на нещта! Рано или късно тази окупация щеше да се случи, ето че се случи! Даже сами си ги пуснахме в домовете си.

  ОтговорИзтриване
 2. Голям мерак имате за окупация.
  Но никога Турската армия няма да окупира България.
  Толкова ли сте прости Българите че не виждате това.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Прав си Зефире, бих без бой сме се предали...

   Изтриване
  2. Bg,niama armia.Bg e samo biznez centar na vsichki natovci. Idva si turchin,Idva si amerikanec,Idvat si drugi. A BG si malchi. Zaschto malchim? Veche niamame sila za odbrana daje. Koito pojelae sas sila shte vzeme NASHATA BG.VSICHKO E ZARADI NASHITE POLITICI. NIAMAME WOENNA OTBRANA HORA.

   Изтриване
 3. Позор за наще управници,БГ,ван от НАТО ,дружба с Россия

  ОтговорИзтриване
 4. Еи сега със това смешно увеличение от 70 лв. Воиниците ще отидат на бегом да изгонят нахалниците да защитат тая супер хубава европеиска страна.В която хората са щасливи

  ОтговорИзтриване
 5. I am speaking as a Turk.

  The Turkish people do not have an imperialist thought against the Bulgarian. You have absurd thoughts against us. We have other problems. We do not have time to deal with you, unfortunately :)

  ОтговорИзтриване
 6. Ми ако стане турско, всичко ще се оправи. Работа ще има за всички. Продажния ни елит ще изчезне, а селското стопанство ще живне.

  ОтговорИзтриване
 7. Смърт за тебе турска свиньо долна..

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...