Adsense-top

Не може оставка, заради казана Истина, наистина 80% от народа е дебилски...

Неолиберално-герберската паплач, притисната до стената от корупция и шуро-баджанащина, се хвана като удавник за сламка за коментар на един професор, та белкем отклони вниманието и думите му станат проблем на обществото, вместо политиците.
Оставка трябвало да подаде проф.Иво Христов, за това че казал, че 80% от народа е "издебилял".
Това действително са обидни думи, но не може да се търси оставка, когато са Истина. Не може човек да бъде гонен и хулен, за това че не се страхува от Истината.
Герберите, вместо да си подадат те оставките за кумовете, сватовете и милионите, те останаха. Останаха, на база на лъжата, че всичко това било лъжа.
А Иво Христов ще го гонят, заради... Истината.
Очевидно е, че герберите разчитат на дебилския избирател, за който именно говори Иво Христов. Само дебил ще приеме обясненията на Делян Добрев за "дрийм тийма" и абсолютното празнословие, че обективни факти са "политическа поръчка".
Политиците имат нужда от такива избиратели, и разбира се - ще гонят до дупка оня, дето хвърля камъка в блатото. Само такъв избирател можеш да го крадеш денонощно, нагло и очевидно, и той накрая пак да ти се "кефи" и да гласува за теб. Дебилският избирател е безценно съкровище в света на ГЕРБ.
Само че, г-н Христов оптимистично каза и, че има 20% нормални. Може и да не са мнозинство, но исторически погледнато, революциите и големите промени винаги са тръгвали от някакво малцинство. Образовано, четящо, интелигентно и мислещо. За да помогнат после и на дебилите за прогледнат...
В този смисъл - във войната между просветената Истина на Христов и дебилския мутризъм на ГЕРБ, категорично следва да бъде подкрепен професорът.
Никакви оставки! Единственият начин за оставка на проф.Христов е разпускане на парламента предсрочно и нови избори.

Добри Божилов
08.11.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...