Adsense-top

Бабата ще се омъжи вече за тенисист от Топ 3...

 
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сложи край на слуховете за проблеми във връзката си с американската певица Никол Шерцингер след победата си на финалите на АТР в Лондон.
Той изброи хората, на които благодари за страхотната година в професионален план, увенчана от победата над Давид Гофен в три сета в "О2 Арена", като не пропусна да спомене и бившата водеща вокалистка на "Пусикет Долс".
"Искам да благодаря на моята приятелка, тя заслужава това за тези две седмици. Тя изигра много важна роля за всичко, което се случва. Тя се крие някъде", каза Григор.
Всъщност Никол не се криеше, а по време на финала снимаше епизод от Х Фактор, където е един от менторите.
В ефира на музикалното риалити тя също отбеляза успеха на Григор, като накара публиката в студиото да скандира името му. Преди това тя го представи като своя приятел.
39 годишната бивша певица се считаше, че е ударила джакпота в живота си, като след години на разгулен живот в шоу бизнеса, накрая успя да си хване за сватба тенисист от Топ 10. При това, 13 години по-млад от нея. Сега е вече тенисист от Топ 3. Абсолютно най-успялата подобна дама от занаята и...

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...