Adsense-top

Започват строителство на пирамида на Бойко Борисов, след 30 г. трябва да е готова...

 
След вчерашния конгрес, на който Бойко Борисов бе преизбран със 100% от гласовете, екзалтирани гербери започнаха да обсъждат идеята за увековечаването на великия вожд.
Първоначално, неколцина предложиха да се обяви инициатива за събиране на дарения със СМС-си за построяването на мавзолей на Борисов. Това, разбира се, не означава че му желаят кратък живот, а просто се следва принципът на други подобни случаи - мавзолеят да се вдигне приживе, за да е готов когато му дойде времето.
После обаче, други решиха, че мавзолей се свързва предимно с комунизма, а е и твърде малко като обект за величието на Борисов. Затова окончателното решение е да се построи направо пирамида за вожда. Тя може дори да е по-голяма от Хеопсовата и да бъде рекорд в света.
Тъй като за пирамида само от дарения няма да стане, най-вероятно към тях ще се добавят пари от бюджета, както и ще бъдат пренасочени всички еврофондове.
От друга страна, пирамидата е безспорно доказан "обект на културата", следователно няма да има възражения от Брюксел.
Бойко в момента е на 58 години, и е в добро физическо здраве, което поддържа с редовен спорт. Така герберите разчитат на твърди поне 30 години, за да завършат проекта.
Най-вероятното място на пирамидата ще е в Банкя, която след това ще се оформи като "българския Луксор" и ще привлича милиони туристи.

Г.Н.

1 коментар:

  1. От паветата на бул. Дондуков ще да е. С опция за допълнително саниране.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...