Adsense-top

Бойко реди притчи за Ада, докато огън му спести 300 милиона и разчисти трасето на "Струма"...

 
Изчетох всичките изказвания на господин премиера от вчера, за ада, за казана, за българите, за това как се е правил на регулировчик и се замислих.
Представете си сега, че Бойко Борисов управлява Ада, не че в България не е ад де, но си го представете, пред казаните с големите огньове, сега си припомнете и за пожара в Кресна и после вижте къде ще минава новото трасе на магистралата има няма едни 300 милиона лева за почистване на трасето спестиха, а и еколозите вече няма за какво да се потят и крещят, всичко изгоря и не забравяйте виновен е един пастир без цигари и запалка, но според прокуратурата на ада Борисов, човека е запалил гората. Ей голям дявол, ще излезе тоя Борисов.
И правилно го казва, в Ада, пардон в България няма нужда някой да те пази да не излезеш случайно от Ада, за това ще се погрижи неговият слуга Цветанов, който я си посмял да напишеш или дори да си помислиш, колко хубаво ще е да не си в казаните на Ада и ще прати цялата армия да ти блокират я профила, я да ти направят досие, да ти блокират банковите сметки. Може и някоя акция с гръмко име да ти спретне, да те прибере в някой по - тъмен казан и там да те пържи и вари на по - бавен огън как така ще си мислиш, че в Ада Борисов не е хубаво.
И за другото е прав, че регулира всичко, дори и движението при инциденти, даже и доктори си вози в луксозните джипове, купени от ония, които трябва да осигуряват дървата за огъня. Разбирай горски.
Всичко регулира шефа на Ада от обществени поръчки за милиони, до далавери с камиони, нали помните разговора с Мишо Бирата.
Но така е в Ада и както той обича да се хвали, ако не е той да извади, да даде, да построи, да направи - #КОЙ ще го направи?
Никой естествено, защото Цецо ще се погрижи със своите банди да не надига глава никой и да не излиза от казаните на Ада.
Така че каквото и да ни обяснява Борисов искам да сте наясно, че в някои части на България думата Казан и Контейнер за боклук имат едно и също значение.
И че от боклука на България има само едно спасение.
Иначе ще продължаваме да го слушаме шефа на Ада - България, колко много се грижи да не излезе някой от казана и как регулира всичко, сам естествено.

Атанас Калев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...