Adsense-top

Шайката виси на косъм - само 3 гласа...

Пълна мобилизация има на опозицията, никой не иска дори бегло да го заподозрат, че е част от корупционните схеми на ГЕРБ. Това ни довериха наши източници в парламента. Затова и на вота на недоверие, който предстои, абсолютно няма да има подкрепа за правителството, извън крехкото мнозинство на управляващата шайка.
БСП, ДПС и ВОЛЯ твърдо ще гласуват за оставката на кабинета, което означава, че се събират 118 гласа "За". За да изгоним Бойко, са нужни 121 гласа, т.е. мутрите се крепят само на 3 народни избраници.
Въпросът сега е, има ли сред 25 партиоти и 97 гербери, има ли поне 3 души, които да мислят. И да застанат на страната на народа си в тази гротескна унизителна ситуация.
Днес въпросът е не предаваш ли партията, а предаваш ли народа си. Всяка подкрепа за тази корумпирана шуро-баджанашка пасмина, която дори има наглостта да твърди, че "всичко това е правилно", е по същество предателство към народа.
Властта е сладка много, обаче когато е на ръба, понякога съвестта се пробужда и се получават изненади.
Правителството, така или иначе ще падне. Дори с 240 депутати, глупак като Бойко не би могъл да удържи властта. Той вече два пъти има далеч по-огромни мнозинства от настоящото, и все се срутваше. Въпросът е единствено кога, и дали някой избраник от ГЕРБ или патриотите, би могъл след време да разказва на внуците си, че е бил част от промяната...

Г.Н.

4 коментара:

 1. ВСЕКИ КОЙТО ЧУВСТВА СЕБЕ СИ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА ЗА ОСТАВКА !

  ОтговорИзтриване
 2. Кражбата им е по мила особенно на 3те курви карачанското прасе сидерка и сулйо симеонов

  ОтговорИзтриване
 3. На стадиона и както е направил Пиночет само така ще се оправим .

  ОтговорИзтриване
 4. На стадиона и както е направил Пиночет само така ще се оправим .

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...