Adsense-top

Преди 28 години излъгаха народа, че ще го поведат към светлото бъдеще. Резултатът е виден: мизерия и разруха…

10.11.1989 - 10.11.2017
28 ГОДИНИ ДЕБИЛОКРАЦИЯ
"КРАДЕМ И ПАК ЩЕ КРАДЕМ" - ДЕВИЗЪТ НА ДЕМОКРАТИТЕ
Когато свалиха Тодор Живков бяхме на зелено училище в Говедарци.
Класната дойде ревейки все едно е умрял баща ѝ. А няма и месец по-късно се пънеше да се покаже най-върлия антикомунист на този свят. Но и до днес не съм забравил това как и учеше, че "БКП и СССР са нужни на всяко живо същество както слънцето въздуха и водата."
***
Та таквиз са нашите демократи: нагаждачи, подлизурквци, блюдозлизци, тунеядци, гъзоблизци и мечтаещи за четвъртокачествени дънки десетокачествени касетофони, боклуци с различни опаковки и най-вече банани.
***
От онова време имам един много важен урок: "на авторитети да не вярвам, защото те имат навика да се продават евтино." Почти толкова евтино, колкото когато хората продадоха своите идеали, свобода и най-вече бъдещето на децата си за еднообразни отпадъци в различни опаковки и най-вече пак банани.
***
Не знам защо толкова много пудрят и гласят София за европредседателството.
Спред мен лично, по-адекватно би било да засилят цялата пасмина еврочиновници по затънтените села и малките градове, за да видят как живее Народът.
А на Народът трябва да му се обясни, че ТЕ са виновни за разрухата, в която живее.
Цялата ни икономика беше ликвидирана, а ресурсуте разпродадени за стотинки или направо подарени.... На посочените от ТЯХ лица, фирми, концерни...
От 1990 г. ЕС целенасочено провежда етническо прочистване в България с цел да презасели страната с такива индивиди, които ще бъдат покорни и няма да се бунтуват срещу самозваните господари.
28 години Демо(н)крация!
***
Преди 28 години излъгаха народа, че ще го поведат към светлото бъдеще.
Гласът на дебилите заглуши този на нормалните.
Резултатът е виден за всички: мизерия, разруха, геноцид...
Но дебилите все още вярват, че живеят добре....

Източник: bultimes.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...