Adsense-top

Позор! Пускат предсрочно от “затвора” Йоско, затворът е в кавички, понеже от 2013 г. излежаваше присъдата си в луксозна стая в частна медицинска клиника !

Позор:
ОТДЕЛ “СОЦИАЛНИ ГРИЖИ” – СЪДЪТ
**** Пускат предсрочно от “затвора” Йосиф Йосифов – Йоско. “Затворът” е в кавички, понеже от 2013 г. излежаваше присъдата си в луксозна стая в частна медицинска клиника !
**** Оправдаха през юли друг Йоско – мафиот, съден за убийства
От 8 години първоначално присъдата падна на 6 години, от затвор се преформулира в общежитие от свободен тип, а на практика от 2013 г. се осъществи в луксозна болнична стая в частна клиника и чести излизания навън…
Това е “одисеята” на прочутия в криминалните среди Йоско, който уби двама и рани тежко двама през 2011 г. Сега го пускат предсрочно от затвора с мотив “поправил се”.
Друг Йоско – Костинбродския, е в неизвестност, след като съдът навремето го разписа за домашен арест въпреки 17 г. затвор за покушението срещу Киро Японеца и се разсея за участието му в убийството на Фатик.
Сега, тази година – 2017-та, на 7 юли специализираният апелативен съд оневини изцяло и този Йоско, иначе дирен с червена бюлетина на Интерпол по целия свят.
Явно Темида като богиня на правосъдието у нас вместо да съди завежда отдел “социални грижи” за видните ни мафиоти.

Автор: Григор Лилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...