Adsense-top

Ако всеки китаец даде по 2 евро, ще съживим Западните Балкани за 1 година...

 
Бойко Борисов с гениална идея всеки китаец с дарение 2 евро за Западните Балкани.
За гениалното хрумване на премиера ни информират тази сутрин официозните медии на властта, според тях Бойко Борисов договорил, два милиарда евро за западните балкани от Китай.
Потърсихме информация от Китайското посолство, които ни увериха, че не са чували за такова нещо, но явно премиера на България си е помислил, че Китайското правителство са приели неговото предложение към Китай да се направи DMS кампания България - Западни Балкани и чрез СМС си всеки Китаец да инвестира поне 2 евро в кампанията.
Толкова сте много, че аз ако ви управлявах, всеки ден щеше да има DMS кампании и щях да събирам милиарди евро. Направо ви се чудя, колко сте прости, че не го правите.
Малко по-късно тази сутрин от Китайското посолство ни увериха,  също че китайският език, също като българският е много труден за изучаване и не всички преводачи в партия Герб, явно не са го усвоили добре.
След предложението на Борисов за DMS кампанията от страна на Пекин, са отговорили официално и са отказали дипломатично да участват във всякакви кампании, които да събират пари за благоденстващи райони по света. Все пак България е на първо място в Европа по всички икономически показатели и лично господин Борисов не спира да го повтаря всеки ден.
Явно или Борисов е бил подведен от преводачите си тази сутрин или пък сам е разчел йероглифите в писмото на китайското правителство.
Има и трети вариант, но от Китайското посолство не искат да коментират неща, които могат да предизвикат дипломатически скандал между двата икономически гиганта на Европа и Азия.

Източник: Хак Нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...