Adsense-top

Автобусът в канавката на депутат от ГЕРБ, шофьорите масово въртят по 16 часа, никой не смее да провери...

 
Цял ден държавни и разследващи органи прикриват един бандитизъм.
Автобус на фирма „Юнион Ивкони“ щеше да изтрепе десетки пътници. Причината – водачът, който ги докарал от морето, следобяд тръгнал да ги връща, уморил се и заспал на волана. Никой не го проконтролирал. Както се случи и при други катастрофи на дупнишките монополисти.
От фирмата твърдят, че още не знаят дали шофьорите са се сменили, разследвали…
Разбира се, едва ли някой нормален човек вярва, че шофьорът сам е решил да върти 16 часа на ден. И се бил сменил с "колегата". Всички знаят, че това е масова практика и за да се пести от шофьори се претоварват наличните. Така се плаща една заплата а курсовете са "командировъчни". Иначе трябва 2 заплати, т.е. върху втората да се начислят данъци и осигуровки.
От следствието признаха, че тахошайбата, която може да разкрие всичко била… стара и не подлежала на контрол.
А от прокуратурата щели да повдигнат обвинение за две леки телесни повреди. И помолиха фирмата да…внимава от тук нататък.
Общо взето – благодарим на Господ, че няма жертви и продължаваме напред като Кобрата.
А дали всичко не е толкова просто, защото „Юнион Ивкони“ е на депутата от ГЕРБ и регионален лидер на партията в Дупница Иво Константинов!?
Същата тази фирма беше отворила уста да лапне и линии от Градския транспорт, но Стефан Данаилов изви ръката на Йорданка Фандъкова и до партийна сделка не се стигна. Ако обаче погледнете резултатите от търгове по страната, ще видите с колко много пара се е нагушил славният гербер...

Източник: 7 дни София

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...