Adsense-top

Бойко преизбран със 100% от гласовете, нито един "против"...

 
Делегатите на Четвъртия конгрес на ГЕРБ преизбраха единодушно Бойко Борисов за председател на партията. Нямаше нито един глас против, с което бе подобрен рекордът на Тодор Живков, избиран с 99% от гласовете.
В Изпълнителната комисия на ГЕРБ влиза Даниела Дариткова на мястото на Цецка Цачева. Останалите членове не Съставът на Изпълнителната комисия става: Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Велчев, Менда Стоянова, Даниела Дариткова, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев и Румяна Бъчварова.
Малко по-рано, финансовият министър Владислав Горанов заяви, че очаква Брутният вътрешен продукт (БВП) на страната да достигне 100 млрд. лева. Той бе категоричен, че ръстът на икономиката се дължи и на завръщането на доверието в обществото. Гражданите повярваха, че в България може да се живее добре, допълни финансовият министър.
След него се изказа вицепремиерът Томислав Дончев, който увери, че институциите трябва да се мерят с един аршин. Данъците няма да скачат, защото бизнесът има нужда още години да се развива и расте, каза Дончев.
Според зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов партията продължава да увеличава своите симпатизанти. Вече има клубове във всички населени места в страната.
На Конгреса бе приета декларация, в която се казва, че ГЕРБ никога няма да се коалира с БСП.
Имаме различни представи за политически морал и ценности, твърдят от ГЕРБ
При откриването на Четвъртия редовен Национален конгрес присъстваха представители на Европейската народна партия (ЕНП), които изразиха увереност, че ГЕРБ може да разчитат на ЕНП.
Сидеров е доволен, че ОП са изместили вечния балансьор ДПС
От името на коалиционните партньори в настоящото управление на страната се изказа Волен Сидеров, който увери, че няма по-добро от това управление.

Източник: Нюз.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...