Adsense-top

⚠️ Внимание ⚠️ На път е концесиите да станат 100-годишни и безвъзвратно да се превземат ресурсите ни. Народът остава едно стадо, което ще бъде доено, когато решат!

От 2010 година говорим по всички протести и по всички краища на страната, че главната ни цел трябва да бъде, престъплението, нареченото за заблуда на хората с наименованието “концесия” да бъде забранено, а всичко до сега раздадено да бъде върнато обратно в ръцете на държавата. По силата на този сатанински “закон” всеки природен ресурс открит от концесионера става негово притежание и той може да се ползва от него както намери за добре. За вас остава правото да бягате по чужбина за да търсите препитание или по-чисти места за живеене, защото тук концесионерите отравят водата, почвата, въздуха. За съжаление всеки се бори само за неговия си тесен проблем, който може и да е глобален, както в случая с добива на газ в Добруджа, но в същото време хората не разбират, че разковничето е в премахване на концесиите ИЗОБЩО. Не може да даваш на някой да прави проучване и след това каквото е намерил да става негово. Държавата ще плаща за проучване и държавата ще си притежава намереното. Ако няма средства да добива по безопасен начин намерените природни ресурси или дори ако няма средства за самите проучвания ще го остави за бъдещите поколения. Нека те го направят, когато технологиите са достатъчно напреднали. Защо е нужно всичко да изяден днес и нищо да не оставим в наследство за децата и внуците си!!!! Какво ще им завещаем??? Какво правим с райската земя, която имаме? Ще позволим ли да оставим в наследство една окрадена, оглозгана, опустошена територия?!!!
⚠️ Внимание ⚠️ Законът за концесиите е на второ четене. На път са да направят концесиите 100-годишни. Т.е. това е безвъзвратно превземане на територията ни и природните ни ресурси. Народът остава едно стадо, което ще бъде доено, когато и както решат! 

Източник: The Bulgarian Times

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...