Adsense-top

"Анонимните" публикуваха инструкция как да се блокира Бойко във Фейсбук... клик по клик...

Току що хакерската група "Анонимните" публикува инструкция как може да бъде блокирана страницата на Бойко Борисов във Фейсбук. Това става след няколко седмичен терор от страна на герберските тролове над всеки, който мисли различно. Хиляди вече са блокирани или изхвърлени. След като първо направи проучване какво мисли общността, и тя бе твърдо да се отвърне на удара, хакерите пуснаха инструкцията. От вас зависи колко още Мутрата ще бъде в социалната мрежа...
Ето съобщението им без редакции:
Как да се блокира профилът на Бойко Борисов? Инструкция клик по клик...
Днес сутринта групата "Анонимните" от България постави на Фейсбук общността въпроса, дали трябва да бъде блокиран профилът на Бойко Борисов, в отговор на безогледния терор над всяка свободна мисъл, от страна на троловете на ГЕРБ. Въпреки изразените резерви, че Мутрата-Премиер ще използва това, за да си направи реклама, преобладаващото мнозинство от народа е "За" блокирането на профила.
Поради тази причина публикуваме инструкция как това да стане. Всички действия в нея са напълно законни и съобразно правилата на Фейсбук.
На първо място, влизате в страницата в Бойко Борисов. Има много дубликати, оригиналната е тази:
След това избирате 3-4 поста от последните десетина, и ги докладвате. Това става по следния начин:
1.В горния десен ъгъл на всеки пост има бутонче. Натискате го.
2.Отваря се меню. Избирате най-долната опция, която е нещо от типа на "Докладване", "Report" и пр. Натискате го.
3.Отваря се екранче. Избирате третата опция - "Мисля, че това не трябва да е във Фейсбук". Натискате бутона "Продължи".
4.Отваря се нов екран. На него избирате последната опция - "Друго". Натискате "Продължи".
5.Отваря се нов екран. Избирате първата опция - обида на виждате каква основа, която знаете, че е забранена в западните общества. Натискате "Продължи".
6.Отваря се последен екран, в който натискате най-горната опция, за да пратите доклада на Фейсбук.
Това е всичко. Когато се съберат достатъчно доклади, всички лица с административни права в страницата ще бъдат първо предупредени, а после и блокирани. Първо за 24 часа, после за 3 дни, после за 7 дни, после за 1 месец.
Т.е. за да се свали страницата на Бойко, трябва да сте постоянни и всеки ден да пращате някакви доклади - най-добре за някои от водещите публикации, за да се концентрират докладите върху тях и по-бързо да се натрупа критична бройка.
С тези доклади не нарушавате никакъв закон. Те изразяват личното ви мнение, че Бойко Борисов е нарушил правилата на Фейсбук.
Дали профилът на Мутрата ще е активен, от тук нататък зависи само от Вас като граждани. Мнозина граждани вече са без профили, благодарение на активната работа на няколко хиляди наети трола. Но във Фейсбук сме милиони, далеч по-лесен ще е ответният удар, ако сте активни...
А, и още нещо, което можете да направите - споделете това съобщение, но не чрез "споделяне", а чрез копи-пейст. Нека повече хора го видят...

Анонимните

Г.Н.

1 коментар:

  1. До човека написал тази, а и много други статии в сайта, също както и този/тези, който/които го държат: Намерете работа с която не разпространявате рак в текстов вид или СЕ САМОУБИЙТЕ!

    поздрави, Анонимен : )

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...