Adsense-top

Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат...

"Корупцията не е фалшива новина, всички я виждат" - това написа преди минути в профила си президентът Румен Радев.
Коментарът е в отговор на няколко дневна кампания на ГЕРБ, които се опитват да обявят всяка критика срещу тях за "фалшива новина" и с това да се измъкнат от отговор.
Видният депутат Тома Биков дори обеща да създаде регистър на фалшивите новини и там да громи всяка негативна публикация за властта.
Поведението на управляващите предизвика буря от недоволство в социалните мрежи, защото на всички им стана ясно, че се опитват да замажат огромната воня, която се носи от тях.
Но днес президентът с тази кратка реплика просто сложи точка на всичко.
Очевидно е, че корупцията е чудовищна и е минала всякакви граници на търпимост. Очевидна е и самозабравата на управниците, които след толкова скандали за връзкарство и шуро-баджанащина, все още нямат нито една подадена оставка. А символът на резила - Делян Добрев, бе публично и безпардонно спасен да остане в парламента и да има имунитет.
Е, това наистина е толкова ясно видимо, че не може да мине за "фейк"...
А народът иска мерки срещу подобни гадости, които очевидно авторите на гадостите не могат да му дадат. Те могат само да обявяват всичко за "фалшиво". И така, докато народът не изгони тях самите - като основни фалшификатори, на бунището на историята.
Надеждите, че това ще стане чрез намеса на президентската институция, нарастват с всеки изминал ден...

Г.Н.

3 коментара:

  1. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ПО БЪРЗО МАХНЕТЕ ТАЗИ МАФИОТСКА ПАРТИЯ ЗАЩОТО НАРОДА НЕ ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ !ЗИМА ИДВА ВСЕКИ СЕ Е СВИЛ И СЕ ЧУДИ КАК ДА Я ИЗКАРА !

    ОтговорИзтриване
  2. Две думи но казани на място.

    ОтговорИзтриване
  3. ДОКАТО ВСИЧКИ ВЛАСТИСАВ СТОМАНЕН СЪЮЗ БЕЗ ПРЕЗИДЕНТА НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ТЕСА СТОМАНЕНИ ИДИЬОТИ ТРЯБВА ДРУГ ПОДХОД НАЛИЗНАЕТЕ ПОГОВОРКАТА ГАРВАН ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ НА КОГО МУПУКА ЗА БЕДНИЯ!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...