Adsense-top

Заплахите срещу журналисти не се правят в ефир...

"Има натрупване на напрежение в дадената ситуация. Аз предлагам и колегата Тодоров и Симеонов, ако телевизията прецени, да ги извика в ефир, за да обяснят какво са имали предвид и който има да се извини, да се извини. Обикновено заплахите не се правят в ефир. Аз съм бил журналист и също съм бил заплашван, но "зад кулисите".
Това коментира на пресконфeренция в централата на ГЕРБ вицепремиерът Томислав Дончев скандала от последните дни, при който Антон Тодоров и Валери Симеонов отправиха намеци към водещия Виктор Николаев, че може да си загуби мястото, ако задава много въпроси.
Поднесохме извинение и се разграничихме от думите на колегата Антон Тодоров, допълни Цветан Цветанов. Той лично разговарял с Тодоров, който бил категоричен, че не е вложил в думите си нищо от това, което излязло в медийното пространатво.
"Ние сме за свободата на словото, но също много пъти сме били жертва на неверни неща, които са се писали за нас в медиите. На мен лично ми се е случвало това, но човека, който беше засега в случая дойде и ми се извини, затова не стигнахме до съда", каза още Цветанов.
"Спомнете си как и по какъв начин същият водещ си смени работата преди време", коментира темата пък финансовият министър Владислав Горанов.

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...