Adsense-top

Резилът на века - ЕС изгони гербавите митничари и назначи поляци на турската граница...

Прокуратурата ще обяви днес подробности за акцията на ГДБОП на граничния пункт ”Малко Търново”, която бе проведена вчера. По непотвърдена информация при операцията вчера са били задържани нощната и дневната смяна, като акцията е срещу корупционни практики. 
Вчера пунктът беше блокиран за седем часа и се образува километрична опашка от автобуси и леки коли. След акцията на смяна застъпиха гранични полицаи от Полша.
Това се превръща в абсолютния връх на пропадането на герберска България. Власт, която не може да назначи собствена администрация, и ползва чужда.
Припомняме, че подобно е състоянието на страната ни точно преди падането под турско робство. Нямаме собствена армия и ползваме чужди наемници. Болярите приемат исляма и стават паши. Данъците се събират с чуждоземни чиновници. Пристанища са дадени на венецианци евреи пр. И дори генуезки пирати вършеят в... Черно море.
След 8 години Бойко Борисов до това стигнахме - до полски митничари и гранични полицаи, спуснати от ЕС, за да пазят външната граница на съюза.
Според мен, вече закъсняваме не само с оставката, а и с бесилката...

ГН

3 коментара:

 1. Ами какво чакате хайде къш от власта

  ОтговорИзтриване
 2. опитващ се да мисли20 октомври 2017 г., 21:26 ч.

  Хора, защо не се научите най-накрая да различавате граничари от митничари, или простеете като целокупният български народ - всичко що е на границата е митничар. Не бъдете тъпаци помислете.....

  ОтговорИзтриване
 3. Сменили митничарите - браво! Хайде сега и прокурорите и съдиите!...

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...