Adsense-top

Бойко: Сменило се е значението на думата "кум", вече не е онова дето е било, проблем в ГЕРБ няма...

Премиерът Борисов намери радикално решение на всички скандали, които никнат като гъби след дъжд около партията му. Ще сменя значението на думите, и така всичко ще се оправи.
Като първа промяна, Бойко откри, че думата "кум" вече има ново значение. Това се дължало на факта, че вече сватбите не били по 3 дни дълги с голямо напиване. Т.е. кумът вече не бил толкова важен и толкова ключов.
"Днес кумовете са разни приятели и колеги, дето слагат един подпис, колкото сватбата да мине" - обяви убедено премиерът.
Очевидно убедени в това са депутатите му, които театрално отхвърлиха оставката на Делян Добрев. Така подалият всякакви оставки, накрая получи всеобщо отхвърляне. Припомняме, че вчера стана ясно и, че няма да напуска постовете си в партията.
Супер моралният акт на скандалния депутат сега се превърна в супер-позона политическа комбинаторика. В крайна сметка, ако оставката е морален акт, както всички тръбяха, излиза че отхвърлянето и, е неморален акт. Т.е. ГЕРБ се доказаха като неморална партия...
Бойко се опитва с традиционната си реторика и глупеещи общи приказки да отклонява вниманието. Пригласят му придворните журналелки, и идилията сякаш се възстановява...
Само народът стои, гледа, и се чуди колко високи да са бесилките накрая...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...