Adsense-top

На Бойко са му виновни фалшивите новини, а на нас - фалшивите политици...

Очевидно сериозно притеснен се оказа Бойко Борисов, след като социалните мрежи изригнаха гневно срещу вчерашния фарс на консултативния съвет при президента. Това породи коментари, че започва война между Генерал и Мутра и дори започнаха анкети кой на коя страна е.
Така вчера Мутрата реши да поотстъпи, защото явно не счита, че може да спечели. Той каза, че никакъв бойкот не е имало, а трябвало да се види с работниците от ЕМКО. Добре е да припомним обаче, че никакъв резултат нямаше тогава. Работниците не получиха нищо и продължиха протеста си. Явно уплашен от войната с президента, вчера Бойко набързо им реши проблема. За да излезе, че реално е правил нещо.
Всъщност, ЕМКО беше само извинение. Консултативният съвет бе провален от липсата на няколко човека, а не само на Бойко. Други - например Цветан Цветанов, излязоха предсрочно. Така кворумът падна и заседанието се разпусна.
Съвсем очевидно е, че герберите опитаха да неглижират президента и да го унижат. Но гневната реакция на народа обърна този им опит срещу тях. И сега се чудят как да се измъкнат, и "фалшивите новини" излязоха виновни.
Разбира се, би било грешка от президента да приеме този мир. ГЕРБ трябва да бъдат довършени, и това може да стане именно сега - когато народът е еднозначно зад генерал Радев... Той има реалната възможност да сложи край на модела на фалшивите политици, който вече 28 години тероризира страната, и чийто абсолютен връх е Бойко Борисов...

Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...