Adsense-top

Западът не спазва санкциите срещу Русия, само ние плащаме като идиоти...

Западните държави не са засегнати от санкциите срещу Русия, реално само бедните в Изтока плащат. Това е мнението на президентството, изразено сутринта от заместничката на Радев Илиана Йотова.
"Западните фирми изровиха всички възможни вратички в санкциите, направиха смесени дружества, регистрации в трети страни... И реално си правят бизнес с Русия" - обясни вицепрезидентката. "Само ние се правим на отличниците на Европа и плащаме сметката", добави тя.
Припомняме, че вчера президентът Радев в Полша обяви, че санкциите срещу Русия са вредни и не може бизнесът и гражданите да плащат за глупави политически решения. Това стана насред Варшава, която е силно русофобска и е сред най-големите лобисти срещу Русия.
Днес очевидно Йотова потвърждава тази позиция на местна почва. От което следва, че вече е налице сериозен разрив във властта. От една страна са патриотичните среди и истински загрижените за България, начело с президента. От друга страна е колониалната администрация, начело с Бойко Борисов.
Сблъсъкът се очертава като все по-разгорещен...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...