Adsense-top

Американският посланик да спира да ни се меси вече...

Американският посланик трябва да намали намесата си във вътрешните ни работи. Това обяви президентът Румен Радев, преди заминаването си на посещения в Полша.
Той бе запитан относно коментара на US дипломат №1, че "България трябва да внимава при избора на нов изтребител". И получи отговора, че посланиците следва да преразгледат действията си по намеса в делата на държавите.
Дори и да не беше по подобен повод, американският посланик е основният, който се меси и разпорежда тук, и се държи като генерал-губернатор. Това дразни народа, но до момента никой политик, дори от левицата, не се осмеляваше да възроптае. Ген.Радев вероятно ще спечели адмирациите на народа си след този коментар.
Той даде мнението си и по корупционните скандали.
Президентът каза, че корупцията на партиите трябва да бъде изкоренена от корен и това трябва да се случи Незабавно, защото Парламентът вече не органът, който упражнява някаква власт върху Правителството. А всичко се е срастнало в корупционни схеми, които унищожават България!
Припомняме, че днес Народното събрание легитимира официално шуро-баджанащината и корупцията, като отхвърли оставката скандалния депутат от ГЕРБ Делян Добрев. Така излезе, че да назначаваш роднини и приятели в администрацията, е правилно и полезно за държавата.

ГН

2 коментара:

  1. Да,според ГЕРБ да назначаваш кумове братовчеди и сватове е най-правилното нещо в политиката им,тежко ни, да тежат на съвестта на тези,които ги избраха!И да не забравят,че гласуването за престъпници е престъпление!

    ОтговорИзтриване
  2. Ванга предрича, че България ще се оправи, когато начело застане генерал.
    Мафия.. Народът заслужавал политическата си съдба. Ние не избираме мафиоти, ние ги раждаме и ги отглеждаме !!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...