Adsense-top

Видинското царство на Цветан Асен от ГЕРБ - жена, братчед, областен, кмет...

От Германия до Видин.
Корупционната политика на Герб – Видин Гейт!
Във Видин има ли шуробаджанашка шайка?
Да видим кой е лицето Цветан Асенов днес зам.кмет на община Видин по строителство и инфраструктурни проекти и политическото му израстване.
Преди да стане към днешна дата кмет лицето Цветан Асенов е бил Областен, зам.областен на гр.Видин, после зам.кмет на общината пак по строителството и към днешна дата отново зам.кмет, а след две години щял да бъде кмет, така обясняват хората във Видин. И няма да се учудим ако го направят от Герб, следейки израстването му в структурното строителство на партийната организация.
Преди години Цветан Асенов отваря фирма за дограма и гордо заявява, че е фирма направена с партньори от Германия.
В последствие фирмата печели всички обществени поръчки в общината за направата на дограма и ремонти в сградата на НОИ и Областната управа.
Но откъде се появява Асенов в политиката, както се досещате в Герб случайни неща няма и естествено, зам. кмета влиза в политиката благодарение на роднинските връзки на жена си Веселка Асенова, с баш координатора на Герб за област Видин към днешна дата депутат Владимир Тошев, чудно нали.
Но ако това не ви е достатъчно към днешна дата Веселка Александрова Кючукова –Асенова е назначена  за шеф на РУО регионално управление образование?! Назначена докато мъжа и е зам.кмет, а неин братовчед от Герб е депутат но това не е всичко, защото във Видин е обществена тайна чии са фирмите на брата, на свата, на дъщерята, които изпълняват обществените поръчки в община Видин, взети с подписа на Цветан Асенов, който се явява и шеф на комисията по тръжните процедури!!!
Идеално нали и ако това не ви стига ще ви кажем, че близки Сватове на Веселка Асенова и Цветан Асенов  са  били отговорни фактори при направата на Водният Цикъл на град Видин, отново мъж и жена, на които в тази първа част ще спестим имената, но ще отбележим, че жената е отговаряла от страна на общината, а мъжа от страна на фирмата изпълнител!!!
И това не е всичко в община Видин, семейството на Цветан Асенов и Веселка Асенова, чрез фирми на дъщеря си изпълняват обществени поръчки по саниране на блокове, а братът на Асенов доставя дограмата…

Национален протест срещу безобразията в България...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...