Adsense-top

Путин е виновен за Каталуня, с Крим създал прецедент, за да разруши ЕС...

 
Руският президент Владимир Путин е еднозначният виновник за случващото се в Каталуня, обявиха убедени няколко психо-десни. Според тях, с агресията си в Крим и с отцепването на суверенна територия, на основата на референдум, Путин е създал прецедент, който сега самият той използва, за да отслаби ЕС.
"Руската агресия в Украйна се оказа с далеч по-дългосрочен замисъл. Сега Путин подтиква сепаратисти да се делят от Европа, за да разпадне ЕС", обясни Митоди Андрейчев - дългогодишен русофоб и враг на тайните служби на комунизма.
"Путин клати не само Испания, но и финансира радикализма в САЩ и разцепването между бели и черни", добави Аликзандър Джорданофф - някогашен демократ и борец за атлантическата истина.
Най-директен обаче беше Ив Инджелико. "С разцепена Испания, се спъват доставките на газ от Северна Африка, и Газпром ще стане тотален хегемон в Европа. Ще последва руска окупация на всичко до Берлиската стена" - каза разтревожен той.
Загрижените психо-десни готвят подписка до премиера Борисов за вземане на спешни мерки. Очакват да съберат 50-60 подписа, които ще изразяват ясната позиция на народа за спиране на руската агресия. Предстои също протест пред Руското посолство и делегация до испанското - за подкрепа на демокрацията и на премиера Мариано Рахой.

Г.Н.

1 коментар:

  1. ИМАШЕ ЕДНА АНИМАЦИЯ НА Д ДОНЕВ-ТРИМАТА ГЛУПАЦИ. МН ИМ ОТИВА . ААА ПРОПО ПУТИН Е ВИНОВЕН И ЗА ЛАС ВЕГАС. ТОИ ИМ ДАЛ МУНИЦИИТЕ ЛИЧНО

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...