Adsense-top

Бойко пусна биячите от Асеновград, на свобода са... без присъди... явно идват избори...

 
"Знаете ли, че биячите на децата от Асеновград вече са на свобода, поради допуснати процесуални грешки, липса на доказателства и...бла, бла, бла, бла....
НА СВОБОДА ГИ ПУСНАЛИ?!?! НАРОДЕЕЕ"
Това съобщиха от групата "Национален протест срещу безобразията в България".
Припомняме, че няколко субекта от онази група, чието име е забранено да се споменава, нападнаха и пребиха няколко български деца.
В отговор почти избухна революция, а в града се събра многохиляден митинг.
Известният защитник на българщината Петър Низамов-Перата, бе арестуван за това че е бил нападнат от оператор на про-турската телевизия bTV. Тъй като операторът не може да е виновен, виновен стана нападнатият.
Вицепремиерът Валери Симеонов пък се появи като пръв патриот и защитник на групата, чието име не бива да се споменава, която била дискриминирана и потисната. Накрая обяви, че проблемът е решен.
Е, очевидно не е - биячите са на свобода. Битите българи си остават бити, а виновникът - ненаказан...
Процесуалните грешки обикновено умишлено се допускат от прокурора, когато трябва някой бандит да се покрие. Те се ползват от адвоката му, за да прекрати делото. В случая още на следващия ден техен адвокат се оказа един от най-скъпите и мастити юристи по наказателни дела в България. Въпросът кой го е платил за тия "клети" биячи още стои висящ.
А нареждането прокурорът да "обърка нещо в процедурата" най-вероятно е било от управляващата партия, ползваща гласовете на въпросната забранена за произнасяне група...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...