Adsense-top

Директорът на НАСА затворен в лудница, контролирана ЦРУ...

Чарлз Болдън - бившият директор на НАСА, който предупреди, че предстои извънземно нашествие, е постъпил за лечение в клиниката "Свети Джоузеф Витлеемски" в щата Мериленд.
Това съобщиха няколко американски научни медии.
Това, което не съобщиха е, че тази клиника е за психиатрични заболявания, т.е. лудница. И от там може да се излезе само със съдебно решение или по заповед на губернатора на щата.
Т.е. Болдън е затворен, за да не говори. Обстоятелството, че е затворен в лудница със строго ограничен достъп, а не е подложен например на редовно психиатрично лечение, предполага че той е някакъв невероятен опасен психопат, който може да извърши убийство например.
Но при Болдън подобно нещо няма. Дори да допуснем, че не е бил с всичкия си, когато е говорил за извънземните, то това не предполага тежка мярка като "Св.Джоузеф". В САЩ има хиляди хора, които вярват в извънземни, някои пишат книги или водят предавания. Повечето от тях дори не се лекуват. И никой не ги преследва.
А Болдън се озова в по същество строго охраняван затвор (вероятно на ЦРУ), представен като "болница".
Защо се случва всичко това?
Мненията са различни. Най-логично изглежда предположението, че част от елита на Земята вече се е продал на извънземния нашественик и ще зароби света, заедно с него. И сега пречи обществеността да научи и другите сили да окажат някаква съпротива.
Фактът, че става дума за САЩ, чиято политика е най-продажната в света и всичко се върти около парите, допълва съмненията.
Според последното чуто от Болдън, извънземните ще са тук в рамките на не повече от година. Сега вече никой нищо не може да чуе, нито той да бъде подложен на публичен психиатричен тест, нито чужди учени да разгледат документите, които има.
Ако ще идват извънземни, със сигурност един предупредител по-малко имаме на наша страна.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...