Adsense-top

Тръмп разчиства мекеретата на Клинтънови, гербавият посланик гори, дните на шайката преброени...

ГЕРБ до дни ще се окажат без един от най-сериозните си ресурси за оставане на власт - силно обичащият ги американски посланик.
Новият президент Доналд Тръмп е започнал масова чистка на всякакви бюрократи и чиновници назначени от предходната администрация, доминирана от сем.Клинтън. Войната във Вашингтон е повсеместна, и няма да има милост към никого.
Това означава, че настоящият щатски посланик у нас - Ерик Рубин, ще бъде изгонен. Заедно с него ще си иде и огромна част от подчинените му. Тръмп, освен да разчисти враговете на властта, иска да прави и икономии, за да може да намали данъците.
Клатещите се позиции под Рубин се видяха още в пререканието му с президента Радев, който за пръв път от 27 години си позволи да критикува американския генерал-губернатор в колонията. А посланикът си сви перките и дори се извини, че твърде много се месел в политиката.
Вероятната причина за това е, че Радев е в групата от приятели на Тръмп и е получил от него карт-бланш да разчиства България от олигархията, създадена от Клинтънови.
Без Посолството, и дори с нов посланик, който е срещу тях, дните на Бойко-Цецовата шайка са преброени...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...