Adsense-top

Цезаре, тези, които ще бъдат блокирани те известяват, че народът иска да те беси...

 

В последните шест месеца съм постоянно блокиран във Фейсбук, има няма на двата профила да съм можел около 20 дена да пиша и интересното е че ако в началото ме блокираха заради думичките които ползвах, след това ме блокираха и за снимки, които съм качвал още през 2011 година.
Искам да благодаря на хората с докладите, че ми почистиха профилите и да им кажа че тази война, която са я започнали с докладване до Фейсбук и роботизираната му система са я загубили, защото ние сме Българи и никакви роботи или доклади няма да спрат порива ни за Свобода!
Разбирам Ви, че се страхувате, но и нашите сънародници се страхуват и борбата е за България, а не за интернет надмощие в него Вие с докладите отдавна сте доказали, че нямате сили и затова ползвате доклади и грешки в роботизираната система. Не защото знаете и можете, не защото сте умни и красиви, а защото не можете да ни оборите с думи и дела и предпочитате Ние да мълчим, докато Вие правите маршове с плакати - няма да мълчим е как да мълчите, когато заглушавате всички, които могат да пишат и говорят.
Борбата продължава и дори след няколко часа да ме блокирате отново, знайте, че не Вие определяте нещата. Не вие определяте кой и как да четат и слушат хората и накрая победата няма да е ваша, а ще е на хората, които наистина милеят за България!

Atanas Kalev

В началото на другия месец ще бъдем все по - близо до хората и тогава те ще пишат в интернет за нас, дори няма да имаме нужда от профили, защото всеки ще може да се среща и говори с нас в повече от 50 града в България...
Как е господа партийци - дали ще ни спрете?
Не мисля...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...