Adsense-top

Петролни и газови босове подкрепиха Добрев...

Българската петролна и газова асоциация обяви подкрепата си към депутата от ГЕРБ Делян Добрев.
В декларация петролната асоциация посочва, че в качеството на депутат и председател на Комисията по енергетика в Народното събрание Добрев е полезен за обществото.
Компетенциите на Добрев в областта на енергетиката били безспорно доказани - той имал голям принос за развитието на държавата. Следователно "загубата на експерт от такъв ранг" нямало да бъде в полза нито на държавата, нито на гражданите, нито на представителите на енергийния бранш.
Припомняме, на 1 октомври, неделя, депутатът Делян Добрев обяви, че ще напусне политиката, след като беше обвинен за схеми в община Хасково от червения депутат Елена Йончева.
Няколко часа след като Добрев обяви това герберите в цялата страна се обявиха против това негово решение. В няколко отворени писма местните формации на ГЕРБ помолиха депутата да не се оттегля и призоваха премиера Борисов да не му приема оставката.
Въпросната асоциация обединява основните играчи на петролно-газовия пазар. Водещи сред тях са Валентин Златев - шеф на Лукойл и Сашо Дончев - шеф на Овъргаз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...