Adsense-top

Истина или лъжа? Веселин Марешки: Аз съм единственият на пазара на горива, който не прави контрабанда...

Върху мен има политическа и прокурорска бухалка, а не чадър. Това каза лидерът на „Воля” и зам.-председател на парламента Веселин Марешки. Преди дни той призова главния прокурор Сотир Цацаров  да започне проверка за твърденията на Валентин Златев от края на септември, че върху Марешки има политически чадър.
„Няма как да има чадър, а срещу мен да се сипят постоянно нови и нови измислени дела”, категоричен беше Марешки пред Би Ти Ви.
„Няма как да бъда част от контрабандата, защото не внасям горива. Дай боже някога да започна да внасям горива с танкери, но към днешна дата купувам с цистерни от български дистрибутори”, заяви Марешки. По думите му „хвърлят кал върху единствения участник на пазара, който не прави контрабанда”.
Той припомни, че премиерът Борисов обяви, че е открил 900 бензиностанции с нарушения и манипулации на уредите, сред тях няма нито една негова.
Марешки отрече и твърдението, че няма документи за проверките на институциите на неговите бензиностанции. „Нашите бензиностанции са най-проверяваните в последните 2 г. в България и не е открита никаква нередност в тях, с изключение на подхвърлената сяра в една от бензиностанциите в една от цистерните”, посочи той.
Лидерът на „Воля” отбеляза, че няма конфликт с Валентин Златев.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...