Adsense-top

Блокираха най-великия в българския Фейсбук, той поздравява ГЕРБ, обещава "кървава баня"...

Профилът на най-добрия български Фейсбук активист бе блокиран. Добри Божилов, известен също като "Великият ум," сам съобщи това в блокирания си профил като използва друг профил със същото име. Доколко така блокиран, той е реално блокиран, не става ясно, но е факт че самият Божилов поздравява ГЕРБ за успеха. И посочва, че това му е първото блокиране от 10 години. Никой друг до момента не е успявал. Ето точният текст на съобщението му:
Основният ми профил е блокиран. Това се случва за пръв път от 10 години, т.е. откакто имам Фейсбук. Никога до сега не са ме блокирали, така че този път професионалистите от ГЕРБ заслужават похвала. Никой до сега не бе успявал, Великият ум е под най-добрата отбрана с всички възможни техники на социалните мрежи. ГЕРБ успяха да повалят най-добрия в българския Фейсбук, но просто този път срещу докладвания от 14 987 акаунта, ситуацията беше неспасяема.
До момента най-доброто постижение беше да ми блокират публикуване в групи и да ме накарат да махна една картинка.
Но днес явно цялата възможна тролска мощ е мобилизирана да спасява рухващото мутренско правителство.
Мутри или не, мафиоти, каквито ще да са, аз уважавам достойния противник. Поздравления за ГЕРБ. Обещавам им веднага след като изтече кратката им 24-часова победа, да им се случи кървава баня... Тя ще се случи само и единствено през основния акаунт, а не през дублиращи и фалшиви, защото аз съм почтен боец, и винаги се бия с открито лице! Последните ви 24 часа живот текат... Радвайте им се... :)

Г.Н.

4 коментара:

 1. -ОТ КОГА ТЕ БЛОКЕРАХА, ДЕ И ЗА КОЛКО !?
  АЗ СЪЩО БЯХ БЛОКИРАН И ЗНАЕШ ЛИ ЗА КОЛКО ?? Уж беше за 7 дни, а ме държаха БЛОКИРАН 170,
  а ти-ще изкараш ли толкова, а??? ПИШИ, Ако искаш...!!!

  ОтговорИзтриване
 2. "най-великият български фейсбук"? Лошо е да си тъп. Лошо е да си тотално скъсал с реалността. Лошо е да имаш такова самочувствие, въпреки, че всеки на твое място би изпил една белина. Обаче най-лошо е, че не го осъзнаваш.

  ОтговорИзтриване
 3. В психодиспансера не си заключват вратите добре май.....

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...