Adsense-top

Николаев ни благодари за подкрепата, и се поклони на ГЕРБ...

 
Пълното падение на политическата класа видяхме в лицето на Валери Симеонов и Антон Тодоров в петък. Пълното падение на журналистическата класа, видяхме тази сутрин по Нова Телевизия.
След куртоазно изказване, в което благодара на народа и колегите си, за подкрепата, Виктор Николаев... направи дълбок поклон на ГЕРБ.
Първом, вместо да покани представители на гражданското общество или дори на опозицията, той покани... Менда Стоянова.
После изкара ГЕРБ "жертва" на случилото се с лакейнически въпроси от типа: "Сега вместо да говорим за по-големите заплати, които осигурявате, трябва да говорим за цензурата и да се оправдавате за чужди гафове".
Подир това, в разширеното студио за Консултативния съвет, същият Николаев покани ред герберски политолози, които да коментират. От тях разбрахме, че Корнелия и президентът били конкуренти и Корнелия губела битката.
Нищо нито за шуро-баджанаците, нито за Антон Тодоров, нито за Валерко, нито за цензурата. И съвсем нищо за главната причина за цялата поквара в България - Бойко Борисов.
Виктор Николаев, вместо да се превърне в рупор и в народен трибун, който да оглави народното недоволство срещу корупцията, той се превърна в пореден лакей на прогнилата управляващата партия.
Отново всичко се замъглява и замазва, завъртат ни главите и отново проблемът на държавата остава, и нищо не се променя. Все така е, откакто това хлъзгаво влечуго Бойко ни се натресе. И така ще е, докато и всички други решат, че искат и те да са влечуги...

Г.Н.

2 коментара:

Кажете си мнението...