Adsense-top

Има ли дори един идиот, който би повярвал, че държавата е сигурна, като България е пропищяла от цигани, а полицаите са бити?

БЪЛГАРИЯ – РАЯТ НА СИГУРНОСТТА
Както е известно, опозицията не е с целия си.  Вдигнаха врява до Небето, че Цветан Цветанов искал да награди с шефското място в Комисията по досиетата един, който го нарече шайкаджия. Врещят, вместо да са доволни. Въпросният избраник на Цветанов е майстор на дърварската пропаганда и само щеше да ускори затриването на ГЕРБ
Тия дни той написа, че по времето на Живков имало по 20 убийства на месец. Трябваше да си направим извода, че в ония години едва сме оцелявали в държава, раздирана от престъпност.  И още един извод трябваше да си направим: че днешният Живков вече е преборил престъпността. Има ли дори един идиот, който би повярвал на тия приказки? Веднага го покажете по телевизията. Половин България е пропищяла от изгладнелите до смърт цигани.  Иначе сигурността на българите е гарантирана.
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев също потвърди, че сме сигурна държава. Нападенията над полицаи били скочили с 20 процента.  През 2015 година имало 196 подобни случая, през 2016 – 284, а само за първото шестмесечие на тази година нападенията били 176. Вървим в правилната посока. Бият полицаите, обаче държавата е сигурна.

Източник: bultimes.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...