Adsense-top

Ал.Дугин: Най-голямата заплаха за България е не Русия, а е Бойко Борисов, защото е луд и психопат...

Абсолютен телевизионен рекорд е постигнала Нова Телевизия с предаването "Ничия Земя", в което бе пуснато интервюто с Александър Дугин. Според наши хора в пийпълметричната агенция "ТВ Планс", в този час, телевизията е привлякла около 80% от цялата телевизионна аудитория. От ефирни, кабелни, интернет телевизии - от всичко.
Конкурентът bTV е изпаднал в един от редките моменти, в които има под 10% аудитория - 9,6%. БНТ са имали едва 6%. Останалото са останалите кабеларки.
Александър Дугин е един от основните съветници на Путин по геополитически въпроси. Той е сред авторите на проекта "Евразия".
В интервюто каза покъртителни неща, най-запомнящото се от които бе отговорът на въпроса "Кое е най-опасното нещо за България?" Той каза, че това е човекът, който е обявил, че Русия е враг №1 на България. Това очевидно е психо-патология, този човек е луд, и затова той е най-голямата истинска заплаха за България.
Припомняме, че наскоро Бойко Борисов и правителството му прокараха нова доктрина на национална сигурност, в която Русия бе посочена като най-голяма заплаха.
Дугин говори също за глобалните елити, които се борят с видимите елити и се опитват да ги контролират. Тайната диктатурата на неолибералите е по-опасна от всяка видима диктатура, в която диктаторът все пак може да падне.
Третата световна война няма да започне от Северна Корея. Но противоречията в многополюсния свят ескалират, което я прави все по-неизбежна, твърди Дугин.
С интервюто определено Нова ТВ се опитва да отговори на интереса на преобладаващата част от българското общество, която е русофилска. Съответно - с вниманието си хората и се отплатиха щедро...

Г.Н.

7 коментара:

 1. За голямо съжаление обаче хората са като "овце", пастира ги води...сиреч Б. Борисов!

  ОтговорИзтриване
 2. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 3. "Aleksandr Dugin is a Russian political analyst, known for his fascist views, who calls to hasten the "end of times" with "all-out war", Wikipedia.

  ОтговорИзтриване
 4. Придворният шаман на Путин има някои попадения, които всеки човек, мислещ с мозъка си, осъзнава по принцип. Всичко друго е сляп и див национализъм, венценосене и подлизурстване на режима в Москва.

  ОтговорИзтриване
 5. ДУГИН Е АБСОЛЮТНО ПРАВ И ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА Е ИСТИНА- НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ЕВРОАЗИЙСТВОТО,ЧИЙТО ПОСЛЕДОВАТЕЛ Е ТОЙ И ЗА МНОГО НЕЩА,КОИТО ВЕЧЕ ОТКРИТО СЕ ГОВОРЯТ И ОТ АМЕРИКАНЦИ,КАТО ПОЛ КРЕЙГ РОБЪРТС,КОЙТО ДИРЕКТНО ПРИЗОВАВА ЗА ТОВА АМЕРИКАНСКИТЕ ИДИОТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА САЩ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД,ЗАЩОТО ИНАЧЕ ,ТЕ В БЕЗУМИЕТО СИ МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО КРАЯ НА СВЕТА.НО В ЕДНО ЛУКАВИ И ДУГИН,КАТО ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩИ И НАРОД.КОЛКОТО И В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ТВЪРДИ,ЧЕ НАРОДА Е РУСОФИЛСКИ,ТОВА ПОЧТИ НЕ ЛИЧИ,А И ДА ИМА НЕЩО ТАКОВА,ТО НЕ СЕ ОТРАЗЯВА НА ПОЛИТИКАТА,КОЕТО ПОКАЗВА ,ЧЕ НАРОДА Е СЪГЛАСЕН С КРЕТЕНЩИНАТА НА ВЪРХУШКАТА,КОЯТО Е ДОПУСКАНА ОТ ТОЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕН НАРОД ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ПРЕДАВА РУСИЯ ЗА ПОРЕДЕН-НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ПЪТ.И ОЩЕ НЕЩО СЪЩО ПРИКРИВА-ЧЕ РУСНАЦИТЕ БИЛИ ВИНАГИ ДОБРЕ НАСТРОЕНИ-И ТОВА НЕ Е ВЯРНО,УБЕДЕТЕ СЕ,КАТО ПОГЛЕДНЕТЕ ТЕХНИТЕ ТОКШОУТА И КОГАТО СЕ СПОМЕНЕ САМО ИМЕТО БЪЛГАРИЯ,ТЕ ИЗПАДАТ ЕДВА ЛИ НЕ В ИСТЕРИЯ ОТ ЯД,ЧЕ СА ДОПУСНАЛИ ТАКИВА ХОРА ДА ГИ МАМЯТ ПОСТОЯННО,КАТО СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОМЕНТАРИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ПОД СТАТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИЯ ПОДПИСА СМЪРТНАТА СИ ПРИСЪДА В КРАЯ НА 2014Г.,КОГАТО ПУТИН ВЗЕ НОРМАЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА ПРЕКРАТИ ЮЖЕН ПОТОК И ДА СТАНЕ ТУРСКИ,СЛЕД ПОРЕДНОТО ЗАБИВАНЕ НОЖ В ГЪРБА НА РУСНАЦИТЕ,КОЕТО Е ССАМОУБИЙСТВЕНО ЗА БЪЛГАРИТЕ РЕШЕНИЕ,НО САМИ КАКВОТО СИ НАПРАВЯТ,ДА СЕ СЪРДЯТ НА СЕБЕ СИ,ЗАЩОТО ОЩЕ ВАНГА Е КАЗАЛА,ЧЕ БЕЗ РУСИЯ ,БЪЛГАРИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...