Adsense-top

Войната е факт: Радев срещу Бойко фронтално... Ти на чия страна си...

 
В Държавата на Гейта!
Президентът свика консултативен съвет по национална сигурност, премиера и светата патрЕотична троица го бойкотираха.
Ставаме свидетели на все по - бруталното желание на хора с власт, да се слагат над закона и това за съжаление започва да рефлектира върху всички граждани.
Едни политически партии и техните шефове, точно като в годините на мутрите искат по мутренски да се налагат над всички, но накрая това налагане ще им изиграе лоша шега, защото на хората започна да им писва и от Бойковци и Симеоновци.
Залагането на бомби с часовников механизъм от страна на правителството към президента, накрая ще доведе до взрив, който ще отнесе и правителството и парламента, а който си мисли, че народа е прост и ще се върже за пореден път на цирка с многострадалният Бойко, който мислел за всички, значи този път не е познал.
Не става някак си Президента, върховният главнокомандващ да свиква съвет по национална сигурност, за него да се знае от поне месец от всички и накрая някои тарикати да се правят, че имали по важни национално отговорни срещи.
Не става и сега ясно показаха Бойко и компания, че войната, която водят с президентството е явна и те няма да се откажат, докато Президента не заиграе по тяхната свирка.. но вече Президент е ген.Радев, не пастирката Плевнелиев и нещата са различни и този път Президента има подкрепата и на всички Недоволни от Корупцията и Политиците в България.
Какво ще се случи, ще узнаем много скоро, но съм на 100% сигурен, че няма да е много приятно за Партиите и техните вождове...

Атанас Калев

4 коментара:

 1. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ КОМИСИЯТА КОЯТО ЩЕ БРОИ БЮЛЕТИНИТЕ ЩЕ Е ДРУГА И БОЙКО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ТОВА !НА НАРОДА ВЕЧЕ МУ ОМРЪЗНА ДА СЛУША ЛЪЖИ И ИЗБИРА ХОРА КОИТО МИСЛЯТ ЗА НЕГО !

  ОтговорИзтриване
 2. КАТО ИСКАТ ВОЙНА ЩЕ Я ИМАТ НОЩЕИМ КОСВА ТИКВИТЕ НАТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТАИЗХОД НАВЪН

  ОтговорИзтриване
 3. Колко нагъл трябва да си, за да пренебрегнеш свиканият преди 30 дни от главнокомандващия въоръжените сили на републиката, конкултативен съвет по Национална сигурност?! Тези самозабравили се, погрешно взели се за вечни, обикновени депутати и набедени за министри нали не си мислят, че бойкотират Главнокомандващия на армията?! Бойкотират премиера и собствените си министерски фотьоили, в които явно им е дискомфортно!

  ОтговорИзтриване
 4. Посяха вятър , ще жънат буря , може и торнадо да е !

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...