Adsense-top

Тръмп лично дал "карт-бланш" на Радев да гони Бойко... бил от клана на Клинтъновите...

 
Масово въодушевление изригна в социалните мрежи, след няколкото коментара на президента Румен Радев по отношение на престъпния модел на управление, шайките и корупцията.
Само в групата "Национален протест срещу безобразията в България", за 23 минути се събраха 461 "лайка" на запитването. Въпросът беше следния:

Ще подкрепите ли, Президента ген. Румен Радев в битката му с политико - олигархичния модел на управление на България! Президентът срещу Партиите, ще подкрепите ли битката?
Отговорите повечето са позитивни.
В друга група - Анти-мутренска коалиция, пък отбелязаха рекорд. За 6 минути - 160 "лайка".
Припомняме, че по-рано през деня, Радев атакува директно ГЕРБ като обяви, че Бойко Борисов изпуска контрола, или умишлено кара "клакьорите" си в парламента, да го атакуват. Призова също студентите да не се прекланят пред корупцията и "шайките". Тази втората дума е особено актуална, покрай шеметната кариера на автора на книгата "Шайка" Антон Тодоров като депутат от ГЕРБ.
Президентът удари също "феодалите", което пък е топ темата на последната семица, покрай подвизите на Делян Добрев в Хасково.
"Ако ГЕРБ искат война, ще я получат", каза финално президентът.
Този бунт срещу управляващите подпали отдавна тлеещото напрежение. Народът отдавна очаква някой да го поведе срещу мутро-мафиотското управление на Бойко Борисов. Социалните мрежи полудяха.
Твърде вероятно е операцията на президента да е съгласувана със САЩ, защото се случва броени дни, след като той се върна от там. Наши източници, макар непотвърдени, сочат, че карт-бланш за изгонването на ГЕРБ е дал лично президентът Доналд Тръмп. Бойко Борисов е част от олигархията на сем.Клинтън, които доскоро управляваха САЩ чрез тяхното подставено лице Обама. Сега явно новият лидер ще разчисти протежетата им...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...