Adsense-top

Радев: Незабавни избори и "нормално" правителство по Нова година за председателството...

 
Управляващата коалиция загуби всякаква легитимност, ще станем за страшно посмешище по време на Председателството. Това обяви президентът Румен Радев на летище "София", след връщането си от официално посещение в Полша.
"Незабавни избори трябва и имаме шанс за нормално правителство преди Нова Година", каза Радев и допълни, че в момента международният образ на Бойко Борисов е близък с този на веселия диктатор на Зимбабве.
Припомняме, че Зимбабве е бившата Южна Родезия, която от процъфтяваща и богата страна, в момента е известна с най-рекордната хиперинфлация в историята на света, вкл. с банкноти по 100 трилиона долара. На самите банкноти е щастливият лик на президента Роберт Мугабе. Това е абсолютната пародия на света.
"ГЕРБ са във война с всички, и най-малката е войната с мен", каза Радев. В момента управляващата партия се опитва освен да го свали, но и също да превземе всички медии, и дори да срине профилите на всичките си противници във Фейсбук. Напрежението расте, и ще изригне точно когато всички погледи на Европа са тук. Ще станем за тотален резил, обезпокоен е президентът.
Ако се насрочат избори до края на октомври, теоретично е възможно правителство по Нова година. С оглед на тоталната шуро-баджанашка дискредитация на ГЕРБ, това със сигурност няма да е Борисов-4...

Г.Н.

2 коментара:

  1. Това е ИЛЮЗИЯ ! ПРО - кумунистичаската политическа партия ГЕРБ , рожба на БКП и ДС с финансовия ресурс на групировката "ГЛОБАЛНА БЪЛГАРИЯ " на Цветелина Бориславова ,захвърляйки консерватизма на нашето историческо минало и пишешти се за ЛИБЕРАЛ ДЕМОКРАТИ , по никой начин в настоящия момент , не могат да бъдат свалени от ВЛАСТ ! ГЕРБ и Б. М. Борисов в настоящия момент , притежават финансоф ресурс от там и човешки , по- голям от времето на Т. Живков ! вие които пишете по горе това ,въобще не разбирате от политика или просто искате БКП/ БСП , ДПС , и ОЛИГАРХИЯТА на власт , вместо ГЕРБ , което по същество е едно и също ! БКП / БСП и кутретата и трябва да изчезнат от политическата сцена с помоща на избори , в които нова политическа сила с истински българин за ЛИДЕР ,да победи , и да смени системата ! Отговорните за почти унищожената ни държава трябва да понесат най тежки наказания - разбира се ,след реформа в НПК и въвеждане на смъртно наказание !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мамин Маринчо, задръж си мнението за домашно четиво. В държавата се готви кървава революция за справянето с Борисов и бандите на Пеевски и сие. Ако президента веднага не вземе мерки да смени правителството, то България ще стане кървава баня. Вижте Каталония, драги, защото и народа на БГ го видя и няма да чака повече изнудвачи да го мачкат.

      Изтриване

Кажете си мнението...