Adsense-top

Бойко в тотална война с Фейсбук... блокират за... виц за Симеон Дянков...

Войната на герберските тролове с опозиционната мисъл във Фейсбук достигна своя апогей.
Днес бе  тежко ударена най-голямата група от противници на властта, обединени в страницата "Национален протест срещу безобразията в България". Чрез докладване на старинни публикации от преди 6-7 години, бяха блокирани акаунтите на почти всички администратори и редактори в групата. Въпросната група е с близо 230 хиляди члена и е най-голямата занимаваща се с политика изобщо. Повечето - абсолютно непонасящи Бойко Борисов и Шайката му...
В дадения случай блокажът дойде, заради... виц по адрес на Симеон Дянков.
Това очевидно е брутален бъг в системата на Фейсбук, защото излиза, че някой може да бъде блокиран за нещо, което не е пускал.
Авторът на тази статия, който бе добавен като редактор в страницата, едва преди 1 месец, получи блокаж, заради... публикация от преди няколко години. Когато дори не е познавал реалния автор на публикацията.
Това е изумителна некадърност на програмистите на Фейса, която поставя всяка опозиция в която и да било държава, в пряка зависимост от добре платените тролове на властта.
Очевидно е, че ГЕРБ да наели доста добри професионалисти, които познават много добре социалните мрежи и механизмите им.
Как ще свърши тази битка на обречено и компрометирано правителство, с гражданското общество, все още не е ясно. Изглежда сякаш правителството няма шанс дългосрочно. Това и казват от "Национален протест..." Те твърдят, че предния път като така са се конфронтирали с Бойко, накрая Бойко е подал оставка. Очевидно говорят за 2013 г.
Сега напрежението расте, не е изключено историята да се повтори.

Добри Божилов
21.10.2017

1 коментар:

  1. Грабя Еднолично Република България дали имат възможност да блокират https://vk.com/nenatikvata , дразни ги, но там са никои!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...