Adsense-top

Васил Иванов обвинен, че заплашва като мутра във Фейсбук... имал "хора" навсякъде...


Ето какво публикува във Фейсбук футболен фен, на име Ростислав Лалев:
"След като попаднах на една негова публикация че смело ще нахлуят в сектор Г и ще ни избият, и след като аз любезно ги поканих с условието да не бягат получих следните заплахи. Искам да кажа че това е известен журналист и не му прави чест. Също така заявявам че по никакъв начин не съм обидил тази личност."
Негов приятел, възмутен от Васил Иванов, на име Илиан Илиев, пък сподели скрийншота и коментира:
"Политиците заплашват журналистите а журналистите пък заплашват обикновенните хора със същото отношение и обидни думи , каквото е било към тях."
Възмужението в социалната мрежа е огромно, защото Васил Иванов, поне досега, се считаше за борец с мутрите и мутренското поведение. Припомняме, той бе уволнен от Нова Телевизия, и веднага след това разкри корупционни практики на герберски кметове, свързани с висши началници в самата телевизия.
Очевидно е, че Иванов е бил заплашван от политици, но сега става ясно, че и той на свой ред прави същото с по-ниските нива в обществената йерархия.
Добре би било да се извини...
Ако въпросното съобщение не е негово или е някаква фалшификация, ние предварително му се извиняваме и ще му дадем право да отговори...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...