Adsense-top

Внимание!!! ЦЕНЗУРА!!!

 
Здравейте на всички, казвам се Атанас Калев и вече седми месец съм блокиран във Фейсбук.
Аз съм създателят на страницата Национален Протест срещу Безобразията (виж тук) в България и точно заради публикациите в нея, моите два профила на кирилица и латиница са обект на атака от така наречените управляващи и политици в България.
И ако до преди няколко месеца не обръщах особено внимание за това, то войната която са ни обявили във Фейсбук политиците и управляващите ме изуми тази събота със своята агресия и постоянство на доклади за неща публикувани преди седем години.
И се замислих, защо се случва всичко това, кой е най – потърпевш, кога се случиха двете най – големи атаки срещу страницата и стигнах до заключението, че двете най – големи атаки през тази година се случиха преди когато извадих с доказателства грабежа наречен фестивал на народната носия в Жеравна (виж тук) свързан пряко с управляващите и сега скандала с фирми на Герб във усвояването на обществени поръчки в най – бедният регион в Европа и по точно в гр. Видин, (виж тук) фирми „усвоили“ около 200 милиона лева или 100 милиона евро.
Явно в страха си някои хора облечени във власт, че нещата с разкритията ми могат да предизвикат лавина от разкритията за техни злоупотреби в цялата страна решиха, че трябва да унищожат свободата ми във Фейсбук и Конституционното ми право да говоря и пиша Свободно.
Уви в България тоталитаризма и методите му все още не са изкоренени, а Демокрацията е все още мираж!!!
Интересно ми е как биха постъпили собствениците на Фейсбук, ако разберат че в България профили създадени през 2017 г. включително и мой такъв са блокирани, чрез доклади, че са публикували нещо в страницата през 2010 г.
Интересно ми е, как биха реагирали във Фейсбук централата, ако разберат че повече от десет човека получават едно и също обвинение, че са публикували една публикация всички заедно на едно и също място в едно и също време.
Което е практически невъзможно освен ако ние не сме открили някакъв нов метод да се сливаме в един профил или в един човек.
Нашата борба с Корупцията и Далаверите на политиците в България продължава, а какво и как ще предприемат те и Фейсбук остава да разберем.

Атанас Калев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...