Adsense-top

Суджук, Хасково, Пазарджик... Бойко все не знаел нищо...

 
Бойко Борисов се очертава като най-наивния министър-председател в историята на света. Скандалите с корупционни схеми на ГЕРБ никнат като "гъби след дъжд", и някак всичко се оттича просто с една оставка на местното корумпе. И нищо повече. Никакво разследване, никой не е стоял над него, тоя човек сам ги е вършил нещата.
Всичко това е силно съмнително, с оглед на полицейското минало и неприкриваната мнителност и на двамата топ-началници в управляващата партия. Бойко Борисов дори не дава да му сложат късче хляб от пита като го посрещат по разни събития да реже ленти. Не знам дали сте забелязали, но той отчупва парчето и го дава на девойката в носия да го лапне. Страхува се да не го отровят. А като за няколко месеца не беше премиер, си купи тежки бронирани лимузини да го возят. Нито един друг политик не прави такова нещо.
И подобен съмняващ се, подозрителен и мнителен човек, да не знае какво става по места в ГЕРБ... е това вярва ли го някой?
ГЕРБ е престъпна организация и всички отдолу редовно снасят на тия отгоре. Суджукът действително е бил за Бойко - очевидно не за да го изяде, а за да се приберат парите от продажбата му. В Хасково тоя "дрийм тийм" очевидно за какво е създаден - за да преточва общински пари към ГЕРБ, т.е. към Бойко. Не е Делян Добрев някакъв местен самодеец, дето лапал за себе си. Истерията в Пазарджик е същата.
Това Бойко Борисов да се прави на "луд", и че нищо не е знаел, и едно такова да "наказва" провинилите се дребни риби, този номер може да мине само на силно успано и отказващо да мисли народо-население. И макар много хора да обичат да обиждат народа на тази тема, то напоследък има пробуждане. И малцина очакват нещо по-малко от оставка на самата глава на българската мафия. Та и повече - вкарването и в затвора...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...