Adsense-top

Мъж от Тетевен се изгаври с ипотека: Върна къщата в насипно състояние - на тухли... всичко е законно...

Мъж от Тетевен се изгаври с банката, в която направил ипотека на дома си. Господинът успял да прецака институцията, като й предал полагащия й се дом в… насипно състояние! Потърпевшият дал последните си средства, с които разполага, за да събори къщата, обитавана от него и семейството му. Домът бил ипотекиран и семейството не можело да плаща вноските по кредита. Земята обаче, върху която била построена сградата, не била включена в ипотеката.
Така обитателите й предпочели да разрушат къщата и да я дадат на банката, като върху земята си построят нова, тъй като щяло да им излезе по-евтино, отколкото да си плащат кредита.
След като я съборило, семейството натоварило строителние отпадъци в „Камаз“ и пренесло къщата в насипно състояние пред централния офис на банката в Тетевен, където била направена ипотеката. Решило да се изгаври с банковата институция и влязло в паричния салон, преструвайки се, че е отчаяно. Започнал театър и молби да не им отнемат дома. Децата се сдирали от рев, майката пищяла, бабата кълняла, но директорът на банката казал „Не, не можем да правим изключения“.
Какво било изумлението му, когато мъжът ухилен излязъл пред банката и се провикнал: „Не искат баджанак. Стоварвай!“ Баджанакът, който бил шофьр на „Камаз“-а, изсипал товара пред входа и надул клаксона за поздрав към директора.

Източник: Ловеч Медия

5 коментара:

 1. Браво,така им се пада на тия простаци,мафия скапана

  ОтговорИзтриване
 2. Направо се изкефих !!! Супер браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Такава душевна чикия не съм си правил от сто години.

  ОтговорИзтриване
 4. Само дето това е виц роден в нечии "журналистически" мозък!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...