Adsense-top

Волен от сватбеното си пътешествие: Никакви оставки, Валери не се давай...

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който в момента е на меден месец със съпругата си Деница, защити вицепремиера Валери Симеонов. Той остро осъди ДПС, за това че вчера за пореден път заявиха, че националистите нямат място в управлението на държавата и най-вече за това, че поискаха оставката на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов.
Във "Фейсбук" Сидеров коментира последните скандали, които се разразиха, както и вчерашния дебат, на който Йордан Цонев от парлавентарната заяви, че вицепремиерът незабавно трябва да си подаде оставката.
Ето и какво написа Волен Сидеров във Фейсбук:
"За два дни да напусна родината и веднага някой започва да истеризира. Човек не може да си направи спокойно сватбеното пътешествие. До мен достигна новината, че от ДПС са поискали оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Без ясна причина. Защото бил националист. А националисти не можело да има в управлението на европейски държави. Само, че Словакия я управляваха националисти, когато беше домакин на Евросъюза. Полша и Чехия също ги управляваха националистически партии. А какъв друг, освен националист, е Виктор Орбан, който следва националния си интерес, дори и в противоречие с Брюксел.
Всеки добър политик трябва да бъде патриот, националист, което значи да следва интереса на своя народ и държава. Така че, исканията за оставки в момента нямат основание. Призовавам Валери Симеонов да не подава оставка! А, като се върна ще седнем да говорим, и да му разкажа за моята 12 - годишна борба с необективната и поръчкова журналистика.
Никакви оставки!
Ние, патриотите, сме във властта, за да вършим добри неща за България. За няколко месеца досега бяха свършени такива, добри неща, и това ще продължава.

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...