Adsense-top

Бойко се уплаши от войната с президента, не било имало бойкот, виновни били фалшивите новини...

Очевидно сериозно притеснен се оказа Бойко Борисов, след като социалните мрежи изригнаха гневно срещу вчерашния фарс на консултативния съвет при президента. Това породи коментари, че започва война между Генерал и Мутра и дори започнаха анкети кой на коя страна е.
Така днес Мутрата реши да поотстъпи, защото явно не счита, че може да спечели. Той каза, че никакъв бойкот не е имало, а трябвало да се види с работниците от ЕМКО. Добре е да припомним обаче, че никакъв резултат нямаше вчера. Работниците не получиха нищо и продължиха протеста си. Явно уплашен от войната с президента, днес Бойко набързо им реши проблема. За да излезе, че реално е правил нещо.
Всъщност, ЕМКО беше само извинение. Консултативният съвет бе провален от липсата на няколко човека, а не само на Бойко. Други - например Цветан Цветанов, излязоха предсрочно. Така кворумът падна и заседанието се разпусна.
Съвсем очевидно е, че герберите опитаха да неглижират президента и да го унижат. Но гневната реакция на народа обърна този им опит срещу тях. И сега се чудят как да се измъкнат, и "фалшивите новини" излязоха виновни.
Разбира се, би било грешка от президента да приеме този мир. ГЕРБ трябва да бъдат довършени, и това може да стане именно сега - когато народът е еднозначно зад генерал Радев...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...